Café Savoyn ydin on eteläranskalainen keittiö, laveasti ja vapaamielisesti ymmärrettynä. Ravintola on saanut innoituksensa laajasta ja monipuolisesta alueesta Atlantin rannalla sijaitsevasta Biarritzista Pyreneiden vuoriston kautta Marseilles’hin, Provencesta Nizzaan ja aina Italian rajalle saakka.


Tavoitteenamme on tarjota sesongin parhaista raaka-aineista valmistettua, yksinkertaista, herkullista ja kaunista ruokaa. Emme seuraa trendejä tai kikkaile. Olennaista on maku, intohimo ja aitous.


Iltaisin tarjolla on koko ajan elävä neljän ruokalajin prix fixe -menu (65€) sekä klassikoita sisältävä à la carte. Suppeampi lounasmenu (49€) koostuu kolmesta ruokalajista. Kasvisvaihtoehtoja on aina tarjolla.

Viinilistamme on kunnianhimoinen tiivistelmä Savoyn valtavasta kellarista pikantein lisämaustein. Kokonaisuus on klassinen mutta samaan aikaan rohkea. Haluamme tarjota klassikkoalueiden ja huipputuottajien lisäksi nousevia tulevia supertähtiä ja hieman tuntemattomampia viinialueita, pääpainon ollessa Ranskassa.


Valikoimamme kattaa laajan skaalan yksinkertaisen mehukkaista ja helposti kulauteltavista viineistä maailman arvokkaimpiin helmiin.


Meille viini on iloinen asia ja toivomme tämän ajatuksen välittyvän sekä valikoimasta että palvelusta kaikille Cafén vieraille.