“Café Savoyn aurinkoinen ja rento tunnelma sopii perheillalliseen ja liikelounaaseen, ystävien tapaamiseen ja erityisten hetkien juhlistamiseen. Ravintolaamme on helppo tulla koska tahansa, jopa iltapäivän cocktailille sanomalehden kanssa.


Etelä-Ranska on ollut tärkeä inspiraatio ravintolan taustalla: ihmisistä välittyvä ‘joie de vivre’, heidän rakkautensa hyvää ruokaa ja sesongin raaka-aineita kohtaan, päivittäistä viinilasillista unohtamatta. Taito ottaa aikaa ja nauttia elämästä joka päivä, ei ainoastaan viikonloppuna.


Café Savoyn ruoka on sellaista, mitä itse syön ja tarjoan vierailleni kotona. Runsasta, maanläheistä, kaunista ja naisellista. Herkullista ja sydäntä lämmittävää.


Asiakkaiden sijaan haluamme puhua vieraista. Tavoitteemme on että jokainen heistä, teistä, saa kotiinviemiseksi lämpimän tunteen, joka kantaa pitkään – tai ainakin seuraavaan vierailuun saakka.”


– Chef Patron Helena Puolakka

Ruokalistamme koostuu jatkuvasti päivittyvästä prix fixe -menusta, jonka lisäksi tarjoamme yksittäisiä klassikkoannoksia entrecôtesta Nizzansalaattiin, paljon erinomaisia viinejä, myös laseittain, sekä cocktaileja.

Olemme avoinna lounaalla tiistaista perjantaihin ja illallisella tiistaista lauantaihin. Bienvenue.